WE ZIJN VAN START (en hoe)!

Twee weken geleden kwam het geweldige nieuws dat ook contactsporten weer toegestaan zijn. Met de heropening van de sportscholen hebben we bij Team Babytank direct deze kans aangegrepen om ons lesaanbod uit te breiden! Niet alleen willen we iets terug doen voor onze trouwe leden, maar ook voor iedereen die graag van start wil gaan meer mogelijkheden creƫren!

Heb je al naar ons nieuwe lesrooster gekeken? Dan zul je zien dat er de nodige uren bij zijn gekomen! Wil jij je graag focussen op de basis technieken van het Braziliaans Jiu-Jitsu in een setting met veel persoonlijke aandacht? Dan is de les op maandagmiddag perfect voor jou! In deze les richten we ons op de fundamentele technieken uit het BJJ tijdens een technische les van 16:30 tot 17:30 in Velddriel. Deze les reserveer je via de portal, toegankelijk via de website of de link onderaan dit bericht.

Wellicht werk je onregelmatig en past het voor jou beter om overdag te trainen? Dan is er op maandagmiddag vanaf 11:30 een open mat voor iedereen die wil sparren of technieken door wil nemen. Ook deze les volg je via de portal!

Speciaal voor de vroege vogels die graag Grappling of No-Gi trainen is er op zaterdagochtend van 08:30 tot 09:30 ook een open mat die je reserveert via de portal.

Denk je na het lezen van dit bericht; Dat wil ik ook! En ben je nog geen lid? Boek dan direct je gratis proefles via onze portal via deze link:
Proefles boeken!

Voor het reserveren van je les ga je naar de Portal, log je in en reserveer je je lessen!