We bestaan 10 jaar!!!

Wat gaat de tijd snel, inmiddels bestaan we al officieel al weer 10 jaar! Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om een leuke actie samen met wat nieuwe producten en diensten te introduceren!

Eén Team
Allereerst wil ik ook jullie feliciteren met 10 jaar Team Babytank. Dat getuigt van discipline en loyaliteit, wat zeker de laatste twee jaar op de proef is gesteld. Ik ben trots op jullie en alle anderen die Team Babytank hebben gebracht waar het nu staan; Een sterk BJJ Team voor jong en oud, waar plezier en respect voor elkaar nog steeds centraal staat!

Babytank Hoodie
Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan dacht ik dat het wel weer eens tijd was voor een mooi nieuw design van de geliefde hoodies! Geinspireerd door de vele hoodie’s die ik zelf draag ben ik samen met de fabrikant tot twee verschillende modellen gekomen, beiden met een afneembare capuchon. Voor de warmere maanden is er een mouwloze versie, en voor de koudere maanden met mouwen. Momenteel zijn er alleen volwassen maten leverbaar, kindermaatjes staan in bestelling!

 

 

 

 

 

 

Klik  HIER voor de webshop!

Gouden randje, nieuwe diensten!
Zoals je terugziet in het design van de hoodie, gaat ook Team Babytank voor goud! En dat is met een reden! Waar het Babytank Jiu Jitsu logo bestaat uit de kleuren zwart en zilver, is er naast Babytank Jiu Jitsu wat nieuws ontstaan. Zoals de meesten wel weten, ben ik al ruim 20 jaar actief op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid. Niet alleen ter ondersteuning van het Jiu Jitsu, maar om er beter uit te zien, je beter te voelen en te begrijpen waar je als persoon allemaal toe in staat bent, mentaal en fysiek.

 

Met gepaste trots kan ik jullie dan ook vertellen dat vanuit die ruime ervaring en interesse Babytank Lifestyle Coaching is ontstaan. En, zoals je ziet, een logo met een gouden randje:). Het doel is om vanuit Babytank Lifestyle Coaching jou te helpen om fitter te worden, af te vallen, gezonder te leven en samen je doelen te behalen. Zo kun je denken aan intensieve één op één begeleiding voor een vast, laag bedrag per maand, of bijvoorbeeld een Persoonlijk Voedingsplan of Personal Training. Door HIER te klikken ga je naar de speciale website om hier meer over te weten te komen! Lifestyle Coaching is voor iedereen, ongeacht je kennis en ervaring op het gebied van sport, voeding en gezondheid.

Kortingscodes!!
Ter ere van ons 10 jarig bestaan krijg je op de volgende diensten en producten 10% korting. Het enige wat je hoeft te doen is bij het bestellen de code ANNIVERSARY te gebruiken.
– Lifestyle Coaching
– Alle Babytank Hoodies
– Alle Babytank Gi’s (kids en volwassenen)
– Alle Rashguards

Alle bestelde items kunnen tijdens de training opgehaald worden. Klik HIER om direct naar de webshop te gaan.

Lessen weer van start.
Als laatste wil ik je nog helpen herinneren dat een groot deel van de lessen deze week weer start, vergeet niet het rooster te checken via de portal en je in te schrijven. Ik zie jullie hopelijk deze week op de mat!