Michel geeft gastles voor het goede doel

Afgelopen weekend heeft de Nederlandse en Belgische BJJ-community laten zien hoe sterk de saamhorigheid is door zich in te zetten voor de strijd en het onderzoek tegen kanker. Initiatiefnemer Maarten van Esch begon met een simpel bericht op Facebook, wat al snel uitgroeide tot de grootste BJJ fundraiser van Nederland.

bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (25)

Michel ‘Babytank’ Verhoeven was één van de eerste instructeurs om zich aan te melden voor een gratis gastles. De dag werd geopend met de les van Michel, waarbij het noemenswaardig is dat enkele van de ‘vroege volgens’ 12 uur op de mat hebben doorgebracht, waaronder onze eigen Sebastiaan(s) en Jeroen! Respect mannen!

bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (24) bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (22) bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (15) bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (8) bjj_gracie_jiu_jitsu_rickson_babytank_arte_suave_grapple_dhuzes_eindhoven_den_bosch (6)