Gratis introductiecursus in de maand september!

Speciaal voor beginners!

Op maandag 4 september beginnen wij met een nieuw seizoen en hebben we een speciale introductiecursus gepland voor beginners zoals jij om op een leuke en snelle manier de basis van het Braziliaans Jiu-Jitsu te leren! Je kunt maximaal 4 weken achter elkaar gratis trainen, iedere woensdag van 20:00 tot 21:00 trainen we op onze locatie aan de Voorstraat 25 in Velddriel.

Ben je al enthousiast? Schrijf je dan gelijk in op de data die voor jou uitkomen: LES RESERVEREN

In deze lessen zullen we de posities doornemen, ontsnappingen leren en al je vragen beantwoorden. Let op, de cursus is tijdelijk van aard en éénmalig, zorg dat je er snel gebruik van maakt!

Kriebelt het nog? Dan is dit de ideale kans om in een aantal maanden de basics te gaan leren in plaats van dat je in lessen terecht komt waar het niveau wellicht al te hoog ligt en je moeite hebt om het allemaal al te begrijpen. Boek dus snel je gratis HIER!

Deze speciale cursus wordt gegeven op iedere woensdag in september. Wil je toch liever een andere dag/training meedoen? Laat het me dan weten zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken, ik ben bereikbaar op 06-43544814 of michel@babytank.nl

Zie ik je snel?