Lifestyle Coaching en Voedingsplannen

Ken je dat, dat je wel wat zou willen afvallen maar je doelen niet haalt, of dat je fanatiek aan het sporten bent maar geen resultaat ziet? Of misschien heb je wel helemaal geen idee waar te starten met een gezondere levensstijl?! Dan ben je bij Team Babytank aan het juiste adres! Sinds medio 2022 ben ik, Michel, verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van iedereen die een gezondere levensstijl wil aanmeten en alles wat daar bij komt kijken), of eenmalig een gepersonaliseerd voedingsplan af te nemen! Je hoeft geen ervaring te hebben om gebruik te maken van deze diensten, juist als je geen idee hebt hoe het allemaal werkt, sta ik graag klaar voor je! Lees hieronder wat de verschillen zijn tussen Lifestyle Coaching of een eenmalig voedingsplan.


Lifestyle Coaching
Wil jij gezonder gaan leven, fitter worden en er strakker uitzien? Dan biedt Team Babytank jou de oplossing! Op basis van de ruime ervaring van Michel op het gebied van krachtraining, voeding en gezonde levensstijl, kun je onder persoonlijke begeleiding van Michel jouw doelen halen! Wil je meer spiermassa, vet verliezen, fitter worden of hulp bij een gezonder leven? Dan is Lifestyle Coaching dé dienst voor jou!

Wat mag je verwachten?
Je ontvangt een vragenlijst om een beeld te krijgen van je huidige situatie, gevolgd door een persoonlijk intakegesprek zodat we een goed beeld hebben van je huidige levensstijl en de haalbaarheid van je doelen. Je wordt volledig ‘opgemeten’ zodat we samen je progressie kunnen meten en waar nodig bij kunnen sturen!

Op basis van deze informatie ga ik aan de slag, ik hou rekening met je wensen, eventuele beperkingen en ervaring of het gebrek daaraan. Je ontvangt dan een uitgebreid rapport met een analyse van je huidige situatie, een voedingsplan, uitleg hierover, eventuele training, supplementen etc. Hier ga jij mee aan de slag!

Wekelijks stuur je een check-in, foto’s van je progressie en je gewicht in, zodat ik kan bepalen waar eventuele aanpassingen nodig zijn. Zo kijken we of de maaltijden gemakkelijk te volgen zijn, of je op koers ligt voor de gestelde doelen en of er aanpassingen in je activiteiten nodig zijn.

Je kunt onbeperkt vragen stellen per e-mail of WhatsApp over je training, voeding, activiteiten en progressie. Ik sta digitaal 24/7 voor je klaar, je krijgt dan ook altijd binnen een paar uur een respons!

Mijn persoonlijke doel is om jou lekkerder in je vel te laten zitten en op een leuke manier samen je doelen behalen!

Direct aanmelden doe je HIER!

Persoonlijk voedingsplan

Wil jij graag een duwtje in de juiste richting, maar zonder coaching? Dan is een persoonlijk voedingsplan de uitkomst voor jou. Net als bij Lifestyle Coaching vul je een vragenlijst in en maak ik op basis van jouw gegevens een voedingsplan op maat. Zo leer je direct wat gezond eten is en zijn alle voedingswaarden precies berekend op jouw doelen! Kies je later alsnog voor Lifestyle Coaching, dan krijg je de investering op je voedingsplan gewoon terug!

Bestel je persoonlijke voedingsplan direct in onze WEBSHOP!