Bedrijfstraining

Professioneel handelen in bedreigende situaties: Zelfverdediging voor bedrijven en hun medewerkers.

Babytank Martial Arts verzorgt maatwerk trainingen voor bedrijven en instanties.

Babytank Martial Arts heeft in de afgelopen jaren talloze workshops en trainingen gegeven aan mensen in kwetsbare posities binnen hun werkomgeving. Denk hierbij aan beveiligers, zorgmedewerkers, agenten, hulpverleners etc.

Omdat de problemen en wetgeving voor elke bedrijfstak anders zijn, kunnen we niet spreken van een standaard programma wat we behandelen tijdens een training ‘Professioneel handelen in bedreigende situaties’. Hierom inventariseren we vooraf welke problemen er mogelijk spelen, welke randvoorwaarden van toepassing zijn en welke personen deelnemen aan de training.

Vaak wordt er alleen gekeken naar de veiligheid van de medewerker, echter wat onze trainingen uniek maakt is dat we de agressor met zo min mogelijk geweld en schade uitschakelen. Dit kan immers verregaande gevolgen hebben voor de desbetreffende medewerker!Zo wordt een gedegen analyse gemaakte van de behoeftes, situaties en deelnemers aan de training. Op basis van deze analyse maken wij een helder voorstel; zo weet u waar u aan toe bent!

Enkele redenen om met ons in gesprek te gaan:

  • Uw instructeur is opgeleid en geëxamineerd Rijkserkend Martial Arts Instructor (FOG, NOC-NSF, KSS4). Dit is een unieke garantie dat we veilig werken en weten waar we mee bezig zijn!
  • U toont uw medewerkers dat u erg begaan bent met de gevaren waaraan ze worden blootgesteld.
  • U toont verantwoordelijkheid voor eventuele risico’s en gevolgen, zowel voor uw medewerker alsmede de agressor.
  • Uw medewerkers zullen meer zelfvertrouwen krijgen en dit ook uitstralen, waardoor fysieke conflicten eerder uit zullen blijven.
  • Ziekteverzuim zal afnemen, doordat stressvolle situaties beter beheerst kunnen worden en medewerkers minder snel last krijgen van klachten als; vermoeidheid, concentratiestoornissen, psychische klachten als gevolg van stress en geweld.
  • Trainingen kunnen verzorgd worden op locatie, zodat zowel uw organisatie en personeel zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Voor meer informatie klikt u hier om ons te mailen, of bel naar 06-43544814.